Hopp til innholdet

Teknikmagasinet Tveita søker selger

 

Vi søker en ny toppselger til vår butikk på Tveita! Stillingen er en deltidsstilling med 22,33 timer i snitt per uke, med stor mulighet til flere timer ved behov. Stillingen er en fast stilling med oppstart så snart som mulig.

Som selger på Teknikmagasinet møter du massevis av kunder hver dag som skal behandles med best mulig service, teknisk kunnskap og et stort smil. Butikkene våre er fulle av spennende produkter og all salg skjer over disk. Jobben som selger innebærer å selge produktene våre med utgangspunkt i hver enkelt kundes spesifikke behov, å bidra til at butikken holdes i god stand samt andre vanlige butikkgjøremål.

 

For å lykkes som selger på Teknikmagasinet tror vi at:

  • Du er målrettet og har et konkurranseinstinkt når det gjelder salg og resultat.
  • Du har en evne til å se hva som må gjøres og viser initiativ, samt kan prioritere riktig når arbeidstempoet i blant er høyt.
  • Du er en lagspiller og bidrar til å oppnå felles mål for butikken samtidig som du kan ta eget ansvar når situasjoner krever det.
  • Du har grunnleggende tekniske kunnskaper, men først og fremst stor interesse for ny teknikk.
  • Er nøyaktig og fokusert i ditt arbeid.

Tidligere salgserfaring og mobil reparasjoner er svært meritterende. Du må ha fylt 18 år da deler av produktsortimentet vårt krever dette. Det legges stor vekt på personlig egenhet.

Dersom du føler at det er akkurat deg vi beskriver så ikke nøl med å sende inn en søknad! Vi vil ha søknaden din senest 25-06-2019. Intervjuer pågår løpende under søknadstiden, så ikke vent for lenge!

Spørsmål om stillingen rettes til jobb@teknikmagasinet.com. Vi tar dog ikke imot søknader på e-post.

Søk her: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1316&ProjectId=144470&DepartmentId=18963&SkipAdvertisement=true

 

Nikita sine medarbeidere har i alle år vært med på å vinne priser, så vel nasjonalt som internasjonalt. Har du lyst å komme på det laget? 

Hos oss får du:

  • Store karrieremuligheter, både i Norge og Sverige
  • Unikt kursprogram gjennom vårt Studio & Academy 
  • Knallgodt arbeidsmiljø
  • Gode lønnsbetingelser og personalfordeler
  • Coachtimer

I Nikita har vi utviklet en kultur preget av fellesskap, samhold og tilhørighet, noe vi mener skaper motivasjon for å oppnå suksess!

 Nikita Hair Norway AS er en del av Raise Gruppen AS. Raise Gruppen AS er en av Europas største og ledende hair & beauty konsern. I konsernet er selskapene Nikita Hair Norway AS, SAYSO Norway AS, SAYSO Sweden AB, Norsk Frisørskole AS, samt Nikita Hair Sweden AB og International Hair Academy AB. Raise Gruppen har i dag over 140 salonger i Norge og Sverige, 6 frisørskoler og eget inspirasjons- og konferansesenter. I 2017 etablerte vi den første Nikita Hair i Florida i USA og tilbyr nå Nikita Hair franchise salonger til markedet i USA. Vi er over 1000 medarbeidere og sammen skal vi skape historiens største frisør og beauty eventyr. Join the adventure!

Søk her

For spørsmål om stillingen kontakt:

Martine Baardseng, Daglig leder