Hopp til innhold
Tveita senter. Logo.
I dag: 10:00 - 21:00

VITA-butikken helt utenom det vanlige

– Butikken har blitt et smykke for hele senteret. VITA-butikken på Tveita Senter er ikke som andre VITA-butikker.

– Når kundene våre forlater salongen, skal de føle seg vakrere og mer selvsikre enn noensinne.

Butikksjef Anita Chandi på Tveita Senter har nylig åpnet en VITA-butikk utenom det vanlige. Under avdukingen i slutten av februar fikk de besøkende se et lokale drapert i burgunderfarget gardinstoff, med stasjoner for skjønnhetspleie.

Butikkonseptet er et steg videre fra å kun selge produkter, ifølge Chandi.

– Vi vil være en destinasjon som kan tilby en helhetlig skjønnhetsopplevelse. Her skal vi dele ekspertisen vår og inspirere kundene til å utforske og uttrykke seg på nye måter.

Mens VITA Tveita har et rikt utvalg av skjønnhets- og velværeprodukter, er det nå mulig å booke alt fra negledesign og sminking til brynpleie – kombinert med et eget selfie-hjørne.

– Personalet vårt har høy kompetanse og mye lidenskap for det de gjør, sier Chandi.

– Vi tilbyr ikke bare tjenester, men en unik opplevelse der kundene våre føler seg trygge og ivaretatt. Det er et veldig lavterskel tilbud, men man må huske å booke time – vi har ganske fulle lister om dagen.

Foto av Anita Chandi butikksjef på VITA

– Samhold og fellesskap

Chandi overtok VITA Tveita i 2018, og har allerede hatt behandlinger som del av tilbudet før den nye og større butikken ble bygget rundt ideen.

– VITA ønsket å satse sammen med meg. De så det var et marked for dette fordi jeg allerede hadde arbeidet med det, og nå ringer telefonen i ett sett.

Samtidig trekker hun fram Tveita Senter. Kjøpesenteret har god gjennomstrømming, ligger godt til ved T-banen og har en god kundebase, noe som gir ideelle forhold for oss til å utvide virksomheten.

– Å drive butikk her er både gøy og utfordrende. Vi har en følelse av samhold og fellesskap mellom butikkene på senteret.

Foto av VITA-fasaden

– Et smykke for senteret

For Silje Nordgård Aspen, leder for Tveita Senter, var det nye konseptet til VITA høyt på ønskelisten da hun skulle videreutvikle tilbudet ved senteret.

– Butikken har blitt et smykke for hele senteret, sier Aspen.

– Her er prisene normale, men alt er pakket inn i en eksklusiv atmosfære. Den følelsen du får når du går inn der... Det er en skjønnhetssalong med veldig kompetente medarbeidere, som har vært der i mange år og som yter veldig god service. Og Anita er i en klasse for seg selv.

Med tre millioner besøkende i året er Tveita Senter et viktig holdepunkt i hverdagen til mange av dem som bor i nærområdet. Aspen er opptatt av å yte et godt tilbud til dem, slik hun har gjort ved andre kjøpesentre hun har ledet tidligere.

Etter noen år i bransjen har Aspen etter hvert opparbeidet seg et blikk for hva som det vil si å lage en god senterbutikk.

– Den skal gi deg den gode følelsen. Det er mange som er redde for netthandel, men vi ser at kundene setter pris på personlig service og å bli tatt godt vare på. Der treffer VITA veldig godt.

Foto av produkter og butikken

Slår an blant kundene

Hun mener det nye konseptet utfyller de andre butikkene ved senteret godt, blant annet senterets nye velværeklinikk IV Beauty, som tilbyr massasje, hudpleie og ulike andre behandlinger.

– Selv om senteret har stor omsetning – over én milliard kroner i året – er det ikke stort i areal. Da er det viktig at vi jobber veldig bevisst med å finne riktig butikkmiks og at ingen går i næringen på hverandre.

Aspen sier den nye VITA-butikken allerede har slått an blant kunder i alle aldersgrupper.

– Den gjentagende tilbakemeldingen vi hører er at den er blitt kjempefin, og en fryd for øyet. De er med på å revitalisere Tveita.

For Chandi krever det mye innsats å ta VITA i nye retninger, men tilbakemeldingene er en stor motivator.

– Det krever både hardt arbeid og en god dose entusiasme, men det er definitivt verdt det når vi ser kundene gå ut av butikken med et smil.

________________________

Nyheter på Tveita Senter

Velværeklinikken IV Beauty har åpnet og tilbyr massasje, hudpleie, fotpleie og kosmetisk behandling

Bislett Kebab flytter inn og får søndagsåpent når de åpner en gang på starten av høsten

Adams Kafé har etablert seg og serverer alt fra pasta til tyrkiske kjøttboller, kaffe og kaker

Dyrebutikken Buddy har flyttet til et større lokale med egen inngang, slik at det blir lettere å frakte tunge fôrsekker rett ut i bilen

Både Coop og Telenorbutikken har fått større lokaler