Hopp til innhold
Tveita senter. Logo.
I dag: 10:00 - 21:00

W.B. Samson søker servicemedarbeidere

Vi trenger flere flinke medarbeidere til vår avdeling på Tveita Senter

Vi har som ambisjon å være blant de beste i Europa. Det synes vi er et litt hårete og passe abstrakt mål. I vår bransje tror vi det innebærer å lære av historien og skape for fremtiden. Det vi serverer er bakervarer og kaffe, sandwicher, salater, kaker og brød. Det vi derimot jobber med er service. Og vårt viktigste mål å gjøre dagen til våre mange tusen daglige gjester et par knepp bedre. For å gjøre det, trenger vi dyktige lagkamerater som brygger kaffe, smører baguetter, steker kanelboller - hver dag, året rundt.

Er dette deg?

  • Genuint opptatt av god service
  • Liker å spille på lag, i høyt tempo
  • Et JA og et A menneske
  • Utadvendt, med glimt i øyet
  • Detaljorientert
  • Du må kunne jobbe kveldstid og helger

Det finnes ingen faglige krav til å søke på barista- og servitørstillinger hos oss. Alt du trenger å kunne vil du få grundig opplæring i og det er gode muligheter i å fordype seg ytterligere i de fagområdene du måtte finne ekstra interessante. Det er imidlertid viktig at du aldri glemmer hva jobben din for det meste egentlig består av, uansett stedets ambisjoner: Ønske våre gjester velkommen, ta oppvasken, rydde bord og servere gjester - alltid med et smil om munnen.

For å jobbe hos oss er du nødt til å være interessert i å bidra til å utvikle både stedet, laget og deg selv. Dette gjelder uavhengig av den rollen du er ansatt i. Du må ha et genuint ønske om å lære mer om service og smak. Du må være fleksibel og over gjennomsnittet opptatt av hvor rent det er rundt deg, særlig på jobb.

Skal du jobbe hos oss, må du ikke bare være villig til å gjøre disse tingene – du må være den personen som på en rar måte liker det litt.

Kjenner du deg igjen i teksten, bør du søke!

Stillinger:

  • 1 heltid 80%
  • 1 deltid

Søknadsfrist: 15. august

Søknad og CV sendes til: tveita@samson.no

Du må være fylt 18 år for å søke

W.B. Samson ble etablert i 1894 av Wilhelm Bismarck Samson og drives i dag av 4. og 5. generasjon Samson-etterkommere, Morten, Carl Fredrik og Per Christian. Familiebedriften startet på Egertorget i Oslo og er byens eldste av sitt slag. I 1911 ble bakeriet flyttet til Gyldenløvesgate 8 på Frogner, men filialen vår på Egertorget er der fremdeles. Vi har i dag 20 filialer i Oslo og Akershus.