Hopp til innholdet

Informasjon om vår beredskap og håndtering av Koronaviruset

Sikkerhet for våre kunder og ansatte er svært viktig for oss. Vår eier, OBOS Eiendom, følger nøye med på rådene til helsemyndighetene om forebygging av smitte. I tillegg har vi en egen sentral beredskapsgruppe og gode HMS-rutiner dersom det eventuelt skulle oppstå tilfeller.

  • Det er iverksatt ekstra renhold og beredskapstiltak er intensivert ytterligere. 
  • Hånddispensere med antibac er montert på sentrale posisjoner slik at kunder kan rense hendene sine både før og etter handel.
  • Overflater desinfiseres hyppig i senterets åpningstid, slik at dørhåndtak, heisknapper osv skal være så rene som mulig.

Vi følger situasjonen nøye og følger helsemyndighetenes råd og anbefalinger. Vi minner også om viktigheten av god håndhygiene og å holde god avstand til hverandre og de ansatte i butikken. Dersom du er forkjølet, har vært utsatt for mulig smitte etc. ønsker vi at du holder deg hjemme til du er helt frisk.

Bruk hele vår åpningstid

Vi oppfordrer alle til å benytte hele senterets åpningstid for å spre handelen. Har du mulighet til å handle før kl. 12 eller etter kl. 18. er det færre mennesker på senteret.

Våre åpningstider er:
Mandag - fredag: 10-21
Lørdag: 9-19

Takk for at du benytter deg av hele vår åpningstid!

 

Hjemkjøring og klikk&hent

Mange av våre butikker tilbyr ekstraservice i disse dager for å bistå våre kunder på best mulig måte. Her finner du en oversikt over mulighetene som oppdateres fortløpende.