Hopp til innhold
Tveita senter. Logo.
I dag: 10:00 - 21:00

Personvernerklæring kundeklubb

Ved å melde deg inn i kundeklubben, bekrefter du at alderen din er over 15 år eller at du har godkjenning fra en foresatt til å melde deg inn i kundeklubben.

Slik behandler vi dine personopplysninger

Vi benytter såkalt automatisk-oppslag for å gjøre det lettere for deg å fylle ut innmeldingsskjemaet. Det innebærer at ved innmelding gjør vi et automatisk oppslag på ditt mobilnummer og henter personopplysninger som navn, adresse og fødselsdato som står registrert i offentlig tilgjengelig register på det oppgitte telefonnummer. Du er selv ansvarlig for å rette opp eventuelle feil som er lagret på ditt mobilnummer i det offentlige registeret. Du kan redigere navn og adresse i innmeldingsskjemaet for registering i kundeklubben.

For å bli medlem er det kun mobilnummer, navn og bursdag som er obligatorisk. Utover dette er feltene i innmeldingsskjemaet frivillige å fylle ut. I innmeldingsskjemaet kan du velge å legge inn hvilke butikk-kategorier du ønsker å få tilbud fra. Om du ønsker, kan du også registrere antall og alder på barn.

Vi samler inn dette for å kunne sende deg tilbud og nyheter basert på dine interesser og gi deg mer relevante tilbud. Informasjonen kan også benyttes til statistikk, markedsundersøkelser og analyse for å optimalisere drift av senteret, men da er opplysningene anonymisert. Informasjonen blir behandlet i henhold til lovverket og retningslinjer gitt av Datatilsynet. På sikt vil også kundeklubben sende tilbud på e-post til de som har registrert sin e-post adresse og gitt eget samtykke til dette formål.

Det er frivillig å gi samtykke og det kan når som helst trekkes tilbake ved å sende SMS «TS STOPP» til 2242. Informasjon om utmelding vil du se i hver SMS. Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du har et kunde- eller medlemsforhold til Tveita Senter sin kundeklubb. Ved utmelding vil vi automatisk slette alle personopplysninger om deg. Du har også rett til å få vite hvilken informasjon vi har registrert om deg. For tilgang til din medlemsprofil, send «TS» til 2242. Her kan du se og oppdatere din medlemsprofil.

Senteret er heleid av eiendomsselskapet OBOS Eiendom. Kjøpesentrene eid av OBOS Eiendom er Lambertseter Senter, Tveita Senter, Manglerud Senter, Tasta Senter, Sandaker Senter, Holmlia Senter og Oppsal Senter. Selskapet er 100% eiet av OBOS.

Er du ellers interessert i OBOS sin holdning til personvern, kan du lese OBOS sin personvernerklæring.